Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2010 16:49 - За кризата и още нещо......
Автор: ghostafe81 Категория: Забавление   
Прочетен: 639 Коментари: 0 Гласове:
2



 Сложих това заглавие защото последно време освен криза друго не чувам около мен. Ставам сутрин и всички сутрешни блокове бълват как сме щели да изелем съвсем скоро от икономическата криза. След това излизам на улицата и ме удря друга криза от която няма да излезем още дълги години - а именно СОЦИАЛНАТА. Всеки гледа да направи първо лошо на този до него, а след това бърза да му се изсмее и да го коментира, НО както и да е.
        Отивам на работа а там 8 часа нищо друго освен приказки за "кризи". Клиентите нямали пари щото видиш ли било криза, ръководството не вдига заплати щото пак същото - криза, и накрая но не на последно място си гледам колегите а тях кризата не ги напуска даже за момент - не спират да се заяждат един друг и така им минават дните.
       Работния ден свършва и следва друга криза - отиваш в магазина а там "криза на потреблението" отваряш вестника а там криза за нови акции на МВР-то няма но има криза за култура, поглеждам гаджето и си мисля кога ли ще дойде момента нашата връзка да изпадне в някоя "криза" а тя милата само ми се усмихва щото нали се сещаш и тя знае - КРИЗА Е МИЛИЧКО!!!
        Няма море, няма курорти, няма дори едно пътуване до слънчевата Гърция щото ми е изтекла личната карта, а нали гледате телевизия - КРИЗА при издаването на нови документи за самоличност.
          И така минават дните докато дойде уикендът а там следва другата страна на медала - уж било криза пък не можеш да намериш къде да изпиеш една ракия и да поговориш с приятели за КРИЗАТА - за какво друго!
  Минават дните, месеците и годините и накрая какво - КРИЗА НА ТРЕТАТА ВЪЗРАСТ и после ??????????????
Май трябваше да сложа заглавие - Има ли друго освен кризата!!!!



Тагове:   още,


Гласувай:
2



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ghostafe81
Категория: Забавление
Прочетен: 11280
Постинги: 3
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930